[:ca]Acompanyem la DO Terra Alta al concurs “Garnatxes del Món” a Sardenya[:es]Acompañamos la DO Terra Alta al concurso “Garnachas del Mundo” en Cerdeña[:]

[:ca]L’Alguer és la seu d’enguany del concurs internacional Garnatxes del Món, un certamen que reuneix un jurat excepcional de professionals del vi i prescriptors per a descobrir i seleccionar els millors vins de garnatxa procedents d’arreu del món.

La DO Terra Alta, l’ànima de la Garnatxa blanca, no podia faltar a la cita i, tenint en compte que serà la seu del concurs el 2018, ho ha fet amb una targeta de presentació en forma de vídeo.

Des de Pcats Comunicació ens hem encarregat d’elaborar aquest vídeo que vol presentar la Terra Alta com a propera seu i vol posar en valor el territori, les vinyes i els vins que s’hi elaboren.

Amb aquesta cita i aquest vídeo es dóna el tret de sortida a un any de preparatius que culminaran el mes d’abril de 2018 amb el concurs Garnatxes del Món a la Terra Alta.[:es]El Alguer es la sede de este año del concurso internacional Garnachas del Mundo, un certamen que reúne un jurado excepcional de profesionales del vino y prescriptores para descubrir y seleccionar los mejores vinos elaborados con garnacha procedentes de todo el mundo.

La DO Terra Alta, el alma de la garnacha blanca, no podía faltar a la cita y, teniendo en cuenta que será la sede del concurso en 2018, lo ha hecho con una tarjeta de presentación en forma de vídeo.

Desde Pcats Comunicación nos hemos encargado de elaborar este vídeo que quiere presentar a la Terra Alta como próxima sede y quiere poner en valor el territorio, los viñedos y los vinos que se elaboran ahí.

Con esta cita y este vídeo se da el pistoletazo de salida a un año de preparativos que culminarán el mes de abril de 2018 con el concurso Garnachas del Mundo en la Terra Alta.[:]