PCatS Comunicació celebra enguany 15 anys i necessitem celebrar-ho!

15 anys de nous projectes, d’aprenentatge continu, de reptes, de nervis, de proves superades, d’alegries i de gent meravellosa que aquesta feina et posa al camí.

La situació que ens està tocant viure ha volgut que, per ara, no sigui possible celebrar la gran festa que volíem – que arribarà -, però no volem deixar d’agrair-vos la vostra confiança al llarg d’aquest temps i no se’ns acut una millor manera que donant suport a un sector que ens toca molt de prop: el de la restauració!

A PCatS ens aliem amb Manà75, un dels restaurants especialitzats en paella i cuina mediterrània de Barcelona més reconeguts, per oferir-vos una experiència gastronòmica com us mereixeu!

Manà75, situat al costat de la platja de Sant Sebastià, a La Barceloneta, és un espai idíl·lic, i no ho diem només nosaltres: la seva encantadora terrassa és el lloc perfecte per a fer una escapada, prendre’s un còctel d’autor i gaudir d’activitat com música en directe o cinema a l’aire lliure, a banda de gaudir un bon arròs amb el seu socarraet amb companyia dels teus amb tranquil·litat i sobretot amb seguretat!

Com molts altres companys de professió, les mesures sanitàries els han obligat a tancar temporalment, però la seva activitat i passió pel que fan han seguit intactes: oferint un servei de delivery i take away que ens ha permès seguir gaudint de les seves paelles i receptes mediterrànies també des de casa!

I per celebrar els 15 anys de PCatS Comunicació, així com la reobertura de la restauració, a través del nostre perfil d’Instagram sortejarem un dinar/sopar per a dues persones al Restaurant Manà75.

Per participar tan sols caldrà que recordeu amb nosaltres alguna de les campanyes promocionals, llançaments o esdeveniments que hem celebrat al llarg d’aquests anys. I no patiu, que podeu refrescar la memòria a través del web.

Què ens dieu, teniu ganes de menjar-vos la millor paella de La Barceloneta?