Nova edició de la Festa del Vi Novell del Celler Masroig

El dissabte 17 de novembre tindrà lloc la 9a Edició de la Festa del Vi Novell del Celler Masroig. El celler és pioner en la recuperació d’aquesta tradició catalana, amb l’objectiu de continuar sent una referència en el món del vi i potenciar així l’enoturisme de la zona del Priorat.

La festa al Masroig començarà a les 18:30h i arrencarà amb el tradicional pregó, a càrrec del padrí d’aquesta edició, el cantant Joan Reig, bateria d’Els Pets i membre de formacions com Refugi, Mesclat i Tàrraco Surfers. Reig presenta el seu primer disc com a cantant en solitari després de més de 35 anys sobre els escenaris. Celler Masroig està patrocinant i donant una empenta important al projecte de Joan Reig al llarg de tot l’any. Una mostra va ser l’actuació del cantant i la seva banda el passat mes de juny al celler.

Tot seguit, a les 20h, Joan Reig espinjolarà la bóta del Vi Novell 2018, moment en que també se servirà oli del raig en taules perquè els assistents puguin degustar l’oli de la nova collita. Els assistents podran tastar el vi i acompanyar-ho amb unes tapes gastronòmiques a preus populars. L’ampolla de Vi Novell es vendrà exclusivament durant aquell dia amb un preu inferior al seu cost habitual.

A les 20:30h hi haurà l’actuació del grup d’estil folk Germà Negre. La seva fórmula és una selecció de tot tipus d’adaptacions de cançons tradicionals i populars, amb un clar aire festiu. Germà Negre presenta el seu nou disc “Molt de porc i poca salsitxa” amb una gira que acumula un gran èxit. L’acte continuarà amb un DJ pels qui encara vulguin gaudir de la jornada durant la nit.