NOTA INFORMATIVA: Ajornament dels esdeveniments organitzats per PCatS Comunicació

Com és habitual, l’inici de la primavera arribava amb múltiples convocatòries de presentacions de producte, noves anyades de vins, jornades professionals de Denominacions d’Origen, etc.

Com a conseqüència de les mesures de prevenció decretades per les diferents administracions per a fer front a la transmissió del coronavirus i frenar la corba de creixement de la malaltia, hem convingut amb tots els nostres clients i clientes la conveniència d’ajornar totes aquestes activitats (de moment, fins a després de Setmana Santa).

Són moments d’una gran incertesa, motiu pel qual encara és més necessari trobar la serenor per mantenir-se fidel als valors de les marques que representem i que tenen un denominador comú indiscutible: el producte de proximitat que elaboren és la millor carta de presentació dels seus territoris i de les persones que hi viuen i cuiden dia a dia.

Ara per ara, la fórmula més assenyada per a vetllar per les persones i pels nostres pobles i ciutats és contenir l’activitat i aplicar responsabilitat a totes les nostres decisions. I així ho farem, convençudes que, després d’aquest període i entre tots i totes, aconseguirem recuperar l’activitat habitual.