NERVIS PRE VACANCES

En ple mes d’agost, amb la meitat del país de vacances, seguir treballant té els seus pros i contres. Pros: Barcelona està molt més tranquil·la, el telèfon no sona tant, la gent (en general) viu més pausada… Contres: la calor i les xarxes socials.

Si pensàveu que aquest any ens lliuraríem de les fotos de peus a la platja, o fetes des de dins d’una càmping van enmig d’un camp amb el hashtag #bondia… no podíeu estar més equivocats! Penseu-hi, la gent ha estat tancada molt de temps, i ara que per fi poden sortir una mica, la necessitat de que tothom sàpiga que tens una vida és encara més forta.

Sigui com sigui, entre les vacances dels altres i les meves (que encara han d’arribar) visc en un estat permanent de nervis pre vacances. M’ha passat tota la vida. Quan s’apropen, entro en una estat mental d’eufòria, tant si el pla és viatjar a l’altre punta del món com si simplement em disposo a passar-me el dies estirada al sofà, a la piscina o a la platja. I això, cap virus i cap pandèmia no m’ho podrà treure.

Silvia Olmo