Les Vinyes del Convent presenta el seu nou vi “Mon Pare”

Les Vinyes del Convent ha presentat aquest cap de setmana, el dia 12 d’octubre, una nova referència vinícola: Mon Pare, un vi gastronòmic que neix per commemorar el centenari del naixement de Rodrigo Gil, pare d’Elías Gil Bel, propietari del celler, empresari i viticultor provinent d’una família dedicada al món del vi des de fa més de dos segles.

La presentació, organitzada a l’únic celler de la Terra Alta que es troba a Horta de Sant Joan, va començar a les 13 hores, moment en què es va inaugurar la Capella de Les Vinyes del Convent i es va celebrar una missa de commemoració en homenatge al seu pare. Aquesta primera part de l’acte va ser de caràcter familiar i els 80 assistents formaven part de l’entorn més íntim d’Elías Gil.

Posteriorment es va celebrar un dinar-maridatge de presentació del vi Mon Pare, a les 14 hores, que va tenir lloc al mateix celler. El dinar va anar a càrrec del xef Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, qui va aconseguir la Estrella Michelin l’any 2013 i des d’aquell moment acumula quatre anys consecutius renovant aquesta qualificació.

L’acte va continuar amb una jornada de portes obertes, on a partir de les 18 hores els més de 800 assistents van poder tastar el nou vi i gaudir de la música del grup de folklore de les Terres de l’Ebre “Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries”. La celebració va transcórrer en un ambient distès i divertit fins passades les 20 hores, moment en que va finalitzar la festa.