Les Vinyes del Convent presenta el seu nou vi “Mon Pare”

Les Vinyes del Convent presenta el seu nou vi “Mon Pare”

Les Vinyes del Convent ha presentat aquest cap de setmana, el dia 12 d’octubre, una nova referència vinícola: Mon Pare, un vi gastronòmic que neix per commemorar el centenari del naixement de Rodrigo Gil, pare d’Elías Gil Bel, propietari del celler, empresari i viticultor provinent d’una família dedicada al món del vi des de fa més de dos segles.

La presentació, organitzada a l’únic celler de la Terra Alta que es troba a Horta de Sant Joan, va començar a les 13 hores, moment en què es va inaugurar la Capella de Les Vinyes del Convent i es va celebrar una missa de commemoració en homenatge al seu pare. Aquesta primera part de l’acte va ser de caràcter familiar i els 80 assistents formaven part de l’entorn més íntim d’Elías Gil.

Posteriorment es va celebrar un dinar-maridatge de presentació del vi Mon Pare, a les 14 hores, que va tenir lloc al mateix celler. El dinar va anar a càrrec del xef Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, qui va aconseguir la Estrella Michelin l’any 2013 i des d’aquell moment acumula quatre anys consecutius renovant aquesta qualificació.

L’acte va continuar amb una jornada de portes obertes, on a partir de les 18 hores els més de 800 assistents van poder tastar el nou vi i gaudir de la música del grup de folklore de les Terres de l’Ebre “Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries”. La celebració va transcórrer en un ambient distès i divertit fins passades les 20 hores, moment en que va finalitzar la festa.