Les Vinyes del Convent presenta ‘Diferents 2018’

Les Vinyes del Convent ha posat a la venda recentment la nova anyada d’una de les seves referències d’elaboració pròpia: “Diferents”, el primer escumós del celler. L’anyada 2018, que compta amb una renovada imatge, veu la llum en un moment idoni, ja que suposa una bona opció per celebrar aquestes festes de Nadal. Diferents 2018 es manté fidel al seu objectiu d’arribar a un consumidor jove, tot i ser un producte amb una bona estructura i complexitat.

Elaborat a partir de l’emblemàtica garnatxa blanca de la Terra Alta, parellada i macabeu, es tracta d’un dels pocs escumosos emparats actualment a la DO Terra Alta, i compta amb una criança de 20 mesos que li ofereixen una bombolla integrada, així com unes aromes madures i tocs de brioixeria.

Es tracta d’un vi escumós d’altíssima qualitat elaborat amb raïms collits a mà de forma curosa i amb una delicada selecció en el seu moment òptim de maduresa. Una vegada al celler, es premsa el raïm sencer, fermenta en dipòsits d’acer inoxidable i, finalment, en formigó. Com a resultat trobem un vi escumós de color groc llimona pàl·lid que compta amb una fina i elegant bombolla.

Aquesta nova anyada se suma a la resta de novetats que el celler posa a disposició dels seus clients per a aquest Nadal. A la seva botiga online, a la qual es pot accedir des del web (www.lesvinyesdelconvent.wine), Les Vinyes del Convent ha posat a la venda diferents lots exclusius per brindar durant el Nadal per tal d’adaptar-se a tots els paladars.

En aquest sentit, han posat a la venda un lot de dues ampolles dels vins Els Costums blanc i Els Costums negre, referències que reuneixen tradició, territori i saber fer. La segona opció estaria formada per un vi negre i un rosat: Lola Bel i Mon Pare, dos vins elaborats com a homenatge tant al pare com a la mare d’Elies Gil i, per extensió, a tots els pares del món. Finalment, s’ha posat a la venda una tercera opció, que seria una variant d’aquest segon lot però afegint el vi blanc Mas de Sotorres, aconseguint així una opció per completa per a aquestes festes.