|

L’edulcorant ‘Moreno Zero’ de Dulcilight, premiat amb el prestigiós ‘Sial Innovation Award 2022’

L’empresa amb seu a Catalunya d’edulcorants naturals, apadrinada pel reconegut xef Martin Berasategui, ha aconseguit la distinció de producte innovador a la SIAL Paris, una de les principals fires internacionals dedicades a l’alimentació.

Aquesta distinció ha permès a l’Edulcorant ‘Moreno Zero’ de Dulcilight, un lloc destacat entre els milers de productes exposats com a SIAL Innovation Selection 2022, a més de l’ús del distintiu específics, que reconeix la seva innovació i qualitat. Com a producte premiat, l’Educlorant ‘Moreno zero’ viatjarà per la Xarxa de Fires SIAL a Jakarta, Canadà, Xina, USA i Índia.

Es tracta d’una de les distincions més esperades pels expositors de la Fira SIAL Paris (atorgada per un jurat professional independent), degut a l’impuls i la visibilitat que ofereix a les empreses guanyadores, abans, durant i després de la fira.

Els guanyadors dels premis s’han donat a conèixer a la Fira SIAL Paris, al recinte Paris Nord Villepinte.

 

Els productes Dulcilght, reconeguts internacionalment

No és el primer premi que reben els productes Dulcilight, ja que a l’agost van obtenir el premi Superior Taste Award, una distinció de l’International Taste Institute, on diferents aliments i begudes passen per una avaluació de sabor realitzada per part d’un panell de xefs i sommeliers reconeguts a nivell mundial. Es tracta també d’un guardó àmpliament reconegut a la indústria alimentària. En aquesta ocasió fins a cinc productes Dulcilight van ser premiats i, entre ells, l’Edulcorant ‘Moreno Zero’.

 

Dulcilight, una empresa familiar d’èxit

Dulcilight és una marca d’edulcorants líder en vendes del seu sector a la plataforma internacional Amazon. Al darrere hi ha una empresa familiar, Edulcodiet, liderada per Víctor Riesco, un empresari d’origen veneçolà i establert a Perafort (Tarragona).

La idea de muntar l’empresa va sorgir arran del diagnòstic de diabetis de Víctor que, com a aficionat a la rebosteria, es negava a renunciar del gaudi. Així, després d’un temps investigant amb productes naturals, i l’ajuda d’un equip de professionals de la salut, van trobar la fórmula que és actualment la base de tots els productes de la marca: Edulcorant ‘Moreno Zero’, Eritritol, Xilitol, Stevia i Sucralosa.

Segons paraules del mateix Martín Berasategui, ambaixador de la marca Dulcilight: “Provar els productes Dulcilight em va canviar totalment la meva idea sobre l’edulcorant. És un producte saludable, de sabor natural i apte per a celíacs”.

I és que, un dels principals beneficis dels productes de Dulcilight, a més de ser saludables i sostenibles, és que, com indica Martín, el seu sabor natural no modifica el sabor propi dels aliments. A més, són productes aptes tant per a celíacs com per a vegans, així com una alternativa perfecta per a aquells que volen portar una vida i una alimentació més saludables.

Tots els productes i beneficis es poden consultar també al seu web.