La imatge del Vi Novell 2019 del Celler Masroig fa un homenatge als seus 10 anys de vida

El Celler Masroig presentarà el dissabte 16 de novembre l’esperat Vi Novell 2019 en una festa que ja s’ha convertit en tradició i que enguany comptarà amb el cuiner Marc Ribas, qui exercirà de padrí i donarà la benvinguda al primer vi de la temporada amb el tradicional pregó. Enguany, la presentació encara suma més expectació ja que se celebra el 10è aniversari.

Anualment, el Celler Masroig presenta una nova imatge per al seu Vi Novell. La del 2019, a diferència d’altres edicions, no gira al voltant del porc exclusivament. L’etiqueta del Vi Novell 2019 es presenta com un “rasca i guanya” que amaga sorpreses al seu interior i que convida a col·leccionar les ampolles. El Celler Masroig vol commemorar així el seu 10è Aniversari, a més de ser una manera original de potenciar el seu vi novell.

Com cada any, s’ha realitzat una producció limitada de 10.000 ampolles. El Vi Novell 2019 és un vi fresc, afruitat i honest que presenta un intens i brillant color robí. Aromes a fruita vermella, principalment cirera i maduixa, estan complementades amb notes làctiques. Al paladar mostra suavitat i frescor, amb algunes notes a llaminadures. És un vi vellutat, amb un post-gust llarg. El Vi Novell 2019 és bandarra, popular i amic de la gresca i la tradició. És un cupatge amb varietats de garnatxa i carinyena que combina amb tot tipus de menjar relacionat amb el porc.

 

Agermanament amb els cellers de Santa Maria del Camí de Mallorca

La Festa del Vi Novell d’enguany començarà amb l’agermanament entre el Celler Masroig i els set cellers de Santa Maria del Camí de Mallorca, en motiu del 10è Aniversari. Els cellers participants són Ramanyà, Celler Sebastià Pastor, Celler Son Crespí, Bodegues Macià Batle, Celler Jaume de Puntiró, Angel Bodegas i 7103 Petit Celler.

Els cellers agermanats també són considerats pioners en la recuperació d’aquesta tradició i han decidit sumar-se a la Festa del Vi Novell del Celler Masroig, on els seus vins tindran un gran protagonisme. Per altra banda, aquesta col·laboració s’allargarà fins a l’últim cap de setmana de novembre, moment en què els cellers mallorquins celebraran la seva festa i que comptarà amb la participació del Celler Masroig.