La DO Montsant arrenca nova temporada com a convidada a la Mostra del Vi de l’Empordà

La DO Montsant arrenca nova temporada com a convidada a la Mostra del Vi de l’Empordà

[:ca]Del 6 al 9 de setembre se celebra la 34a edició de la Mostra del Vi de l’Empordà a la Rambla de Figueres, i enguany, per primera vegada, la Mostra comptarà amb una Denominació d’Origen convidada: la DO Montsant.

La Denominació d’Origen Montsant acut a la cita per mostrar els seus vins als assistents a una fira que s’ha convertit en un esdeveniment de referència pels vins de l’Empordà. La DO Montsant comptarà amb un estand propi on es podran tastar els vins de 18 dels cellers que conformen la DO.

Durant els dies que dura la fira s’organitza un bon nombre d’activitats al voltant del món del vi, des de visites guiades, fins a tallers infantils, sense deixar de banda els tastos guiats, que tenen lloc a la Sala B de l’Espai DO Empordà. Entre aquests tastos, dissabte 8 (18:30h), la presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, dirigirà un tast centrat en el projecte de zonificació en què es treballa a la DO Montsant, una de les millors maneres d’apropar-se a la realitat de la DO i a les seves varietats més emblemàtiques, les garnatxes i carinyenes.[:es]Del 6 al 9 de septiembre se celebra la 34ª edición de la Mostra del Vi del Empordà en la Rambla de Figueres, y este año, por primera vez, la muestra contará con una Denominación de Origen invitada: la DO Montsant. 

La Denominación de Origen Montsant acude a la cita para mostrar sus vinos a los asistentes en una feria que se ha convertido en un encuentro de referencia para los vinos del Empordà. La DO Montsant contará con un stand propio donde se podrán probar los vinos de 18 de las bodegas que conforman la DO.

Durante los días que dura la feria se organizan un montón de actividades alrededor del mundo del vino, desde visitas guiadas hasta talleres infantiles, sin dejar de lado las catas guiadas, que tienen lugar en la Sala B del Espai DO Empordà. Entre estas catas, el sábado 8 (18:30h), la presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, dirigirá una cata centrada en el proyecto de zonificación en que trabaja la DO Montsant, una de las mejores maneras de acercarse a la realidad de la DO y a sus variedades más emblemáticas, las garnachas y cariñenas.[:]