La DO Catalunya torna al programa Tast Vertical de Catalunya Ràdio

La Denominació d’Origen Catalunya ha tornat a Catalunya Ràdio aquest estiu per apropar el món del vi als oients de la cadena de la mà de la periodista i escriptora Empar Moliner qui, per cinquè any consecutiu, agafa el timó del programa Tast Vertical que va estrenar temporada el passat dissabte 28 de juliol i que enguany, a més, farà doblet: dissabtes i diumenges de 13 a 14h.

L’Empar Moliner està acompanyada un any més pel cantautor Àlex Torío i pel periodista especialitzat i sommelier Ramon Francàs, que al llarg de l’estiu parlaran de diversos temes que ajudaran a fer difusió de la cultura del vi amb un estil fresc i informal.

Aquesta nova temporada ja porta dos programes fets on s’ha parlat del vi i els vinagres catalans servits al sopar de gala dels premis Nobel a Estocolm amb convidats com Merche Dalmau, Albert Roca i el xef Sergi de Meià, i de l’enoturisme a Catalunya.

En total, s’esperen una dotzena de programes que tractaran temàtiques com els vins d’alçada nascuts per combatre el canvi climàtic, els enòlegs internacionals que treballen a Catalunya, el nous projecte de Bohèmia i Bacuspèdia de la DO Catalunya -el qual vam tenir el plaer d’assistir als estudis per preparar-lo- o què demanen els clients a les botigues de vins. Al programa desfilaran personatges coneguts com ara els actors Carlos Latre o Toni Albà, entre altres.