La DO Catalunya celebra el “Día Movimiento DO”

El passat dissabte dia 11 de maig de 2019, amb motiu de la celebració del “Día Movimento DO”, la DO Catalunya ha organitzat una jornada molt especial amb la projecció del curt Bohèmia que, a més, ha comptat amb la presència de David Morancho -autor del Vinómic homònim-, Anna Petrus -dirctora del curt-, i Jordi Comellas, productor de Bohèmia, per presentar-lo als assistents.


Durant la jornada s’ha pogut gaudir d’un tast de vins DO Catalunya acompanyat per la música del duet acústic Canarini, i a les 13:30h s’ha realitzat un brindis col·lectiu amb les 29 DDOO de tot l’Estat que han participat en la 3a edició del “Día Movimento DO”, un moviment creat per posar en valor el vi amb denominació d’origen i que, any rere any, reuneix a milers de persones de diferents ciutats en una jornada marcada per la passió pel vi. 
 
PCatS Comunicació s’ha encarregat de l’organització i la logística de l’acte, la convocatòria i el control dels assistents. A més, va fer difusió de l’acte a les xarxes socials.

En les següents imatges es pot veure la celebració poc abans del brindis, amb el president de la DO Catalunya, Xavier Pié; la responsable de comunicació i directora de PCatS Comunicació, Soledad García Insua; la directora del curt Bohèmia, Anna Petrus; i el secretari de la DO, Antòn Castellà.