Innova & Bodega, l’aplicació per a la gestió integral dels cellers

Innova & Solución ofereix facilitats de contractació als cellers per tal de  recolzar el sector davant la crisis ocasionada per la Covid19.

Amb l’objectiu de facilitar la gestió -més complexes que mai- als cellers, ja està disponible Innova & Bodega, un software innovador desenvolupat per a cellers que ofereix totes les necessitats de gestió i traçabilitat en una única eina. L’aplicació compta amb l’adaptació al sistema SILICE, el nou sistema per a la declaració d’Hisenda del sector vinícola que entrarà en vigor el juliol de 2020.

L’eina Innova & Bodega agrupa i millora l’eficiència de la gestió de cada procés que es duu a terme en un celler d’elaboració, des dels controls a la vinya (necessitats, tractaments, etc.) i la verema, però també la gestió del procés d’elaboració i embotellat, així com el control de magatzem, logística i distribució dels productes finals.

Les característiques diferencials de l’aplicació són:

Digitalització. Emmagatzema la informació a un núvol propi en línia i permet, així, una utilització a través d’ordinador, tauleta o mòbil. S’adapta a les diferents plataformes, Windows, Ios i Android i per tant ofereix una gran versatilitat d’ús.

Professionalització. Es tracta d’una única aplicació que permet l’agrupació de totes les gestions i processos en l’elaboració del vi.

Intuïció i facilitat d’ús. Compta amb una interfície senzilla i actual, ben dissenyada i adaptada que permet a l’usuari una accessibilitat intuïtiva i de fàcil funcionament.

Tota la informació a: https://ibodegas.es/