Fem realitat els teus projectes

QUI SOM?

Som una agència de comunicació integral amb més de 15 anys d’experiència. Des de l’inici, l’any 2005, l’agència ha estat formada per un equip multidisciplinal (periodisme, disseny, comunicació i sumilleria) amb una àmplia experiència i coneixement del sector agroalimentari i gastronòmic.

Com podem ajudar-te?

A PCatS Comunicació fugim de les accions “fetes en sèrie” i apostem per un tracte directe i proper amb els clients, que ens permeti un coneixement profund i una relació de confiança mútua, amb l’objectiu de dissenyar-los projectes a mida, a l’alçada de les seves expectatives i necessitats.

Branding i packaging

Dissenyem un packaging fidel als teus valors de marca. Analitzem el mercat per descobrir els insights dels consumidors i saber què ofereix la competència. Realizem un briefing i participem de la presa de decisions per aconseguir que el teu producte tingui una bona introducció al mercat.

Campanyes de publicitat

Gestionem campanyes de publicitat per impactar en el públic objectiu i aconseguir repercussió. Analitzem el teu target i triem els mitjans de comunicació que millor s’ajustin. Valorem la periodicitat dels impactes publicitaris per fer arribar el missatge de la teva marca al segment del consum que s’escaigui.

Esdeveniments

Organitzem esdeveniments depenent dels teus objectius, que poden ser: obtenir posicionament, presentar un nou servei, captar l’atenció de prescriptors, mitjans de comunicació, etc. Ens reunirem amb tu per conèixer les teves necessitats i poder fer-te una proposta adequada.

Oficina de premsa

Analitzem les informacions/accions que generes per convertir-te en notícia. Aconseguiràs notorietat i milloraràs la imatge i el prestigi de la teva marca. Donarem a conèixer els teus productes i potenciarem la teva identitat corporativa. Dissenyarem un pla de comunicació amb unes línies estratègiques i un calendari definits.

Disseny gràfic

Dissenyem la identitat de marca, o branding, i qualsevol element de disseny com ara el logotip, el packaging, etc. També dissenyem altres elements com dossiers corporatius, merchandising, bànners i roll-ups, entre d’altres.

Llançament de producte

Ajudem a qualsevol tipus d’empresa (des de start-ups fins a grans empreses) a introduir al mercat un nou producte o servei sense haver de preocupar-se per res. Transmetrem els punts forts en relació a les teves necessitats.

Marketing digital

Dissenyem pàgines web, dinamitzem les xarxes socials dels nostres clients, gestionem publicitat progràmatica, col·laborem amb prescriptors i influencers i redactem continguts per a la teva pàgina web (com publicacions setmanals, posts, etc).

Branded content

El Branded Content es centra en crear continguts que atreguin als consumidors i que estiguin relacionats amb els valors de la teva marca. Sovint aquests continguts ni tan sols són percebuts com a publicitat i és precisament això el que ho fa tan efectiu.

RRPP

Establim vincles entre el client, els líders d’opinió, les administracions públiques i les associacions i/o entitats per aconseguir que l’empresa obtingui una bona reputació. Realitzem programes de ‘bussiness to bussiness’ per generar o millorar la relació amb altres empreses.