Gala de Lliurament de Premis del VI Concurs BlocDOCat

Gala de Lliurament de Premis del VI Concurs BlocDOCat

[:ca]El proper dijous 13 de desembre tindrà lloc la cerimònia d’entrega de premis de la sisena edició del Concurs BlocDOCat, que la Denominació d’Origen Catalunya convoca bianualment amb l’objectiu de premiar iniciatives particulars que busquen difondre els valors del món del vi i la viticultura a través dels nous espais virtuals de reflexió, divulgació i intercanvi d’opinions.

Aquesta sisena edició es caracteritza pel canvi en les modalitats de participació, que enguany inclouen tres categories: Millor Text, Millor Vídeo i Millor Imatge sobre vi català i viticultura.  D’aquesta manera, queden excloses les categories en funció de l’origen / ubicació dels participants.

Els tres premis estaran valorats en 2.000€ i tots els textos, vídeos o imatges dedicades al món del vi i de la viticultura que s’han presentat a concurs han hagut de publicar-se en xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat.

L’acte, que se celebrarà a l’Hotel W (Plaça de la Rosa dels Vents, 1 Final), arrencarà a les 20h hores a la Salt Terrace amb una copa de benvinguda, i tot seguit els convidats passaran a la zona del restaurant per gaudir d’un sopar-maridatge i la gala de lliurament dels premis.

 

Relació de candidats

Un jurat independent i multidisciplinari, format per periodistes, prescriptors, professionals del món del vi i del sector audiovisual, serà l’encarregat de triar els guanyadors d’aquesta sisena edició.

Tothom pot conèixer els candidats a través de les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Yotube) cercant el hashtag #VIBlocDOCat. Recordem però, que només són vàlides les inscripcions que, a més, hagin etiquetat/mencionat correctament a la Denominació d’Origen Catalunya.[:es]El próximo jueves 13 de diciembre tendrá lugar la ceremonia de entrega de premios de la sexta edición del Concurso BlocDOCat, que la Denominación de Origen Cataluña convoca bianualmente con el objetivo de premiar iniciativas particulares que buscan difundir los valores del mundo del vino y la viticultura a través de los nuevos espacios virtuales de reflexión, divulgación e intercambio de opiniones.

Esta sexta edición se caracteriza por el cambio en las modalidades de participación, que este año incluyen tres categorías: Mejor Texto, Mejor Video y Mejor Imagen sobre vino catalán y viticultura. De este modo, quedan excluidas las categorías en función del origen/ubicación de los participantes.

Los tres premios estarán valorados en 2.000 € y todos los textos, vídeos o imágenes dedicadas al mundo del vino y de la viticultura que se han presentado al concurso han tenido que publicarse en redes sociales (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetando a la DO Cataluña y añadiendo la etiqueta #VIBlocDOCat.

El acto, que se celebrará en el Hotel W (Plaza de la Rosa de los Vientos, 1 Final), arrancará a las 20h horas en la Salt Terrace con una copa de bienvenida, y seguidamente los invitados pasarán a la zona del restaurante para disfrutar de una cena-maridaje y la gala de entrega de los premios.

 

Relación de candidatos

Un jurado independiente y multidisciplinar, formado por periodistas, prescriptores, profesionales del mundo del vino y del sector audiovisual, será el encargado de elegir a los ganadores de esta sexta edición.

Cualquiera puede conocer a los candidatos a través de las diferentes redes sociales (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube) buscando el hashtag #VIBlocDOCat. Recordemos sin embargo, que sólo son válidas las inscripciones que, además, hayan etiquetado/mencionado correctamente a la Denominación de Origen Cataluña.[:]