Èxit de participació en el nou tast solidari de ‘Vi per Vida’ a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana

Més de 85 persones han participat durant el dia d’avui en el nou tast solidari de “Vi per Vida” -associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi-, després de més d’un any sense poder dur a terme actes presencials. El tast ha format part de la novena edició de la Volta Solidària de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, que enguany ha tingut com objectiu lluitar contra la metàstasi.

Un cop finalitzada la volta, que ha comptat amb l’assistència de 180 persones, s’ha donat pas al tast solidari realitzat a càrrec del sommelier i fundador de “Vi per Vida”, Xavier Ayala. El tast s’ha celebrat a la zona de pícnic de Cal Sisén i ha comptat també amb una bona participació, on pràcticament unes 90 persones han contribuït a la causa. És, per tant, una xifra molt positiva tenint en compte que l’aforament màxim previst per a aquesta acció era de 100 persones.

Durant la jornada s’han recaptat un total de 1.500€, que s’han destinat a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) per a la investigació en la lluita contra el càncer. Els assistents han pogut degustar quatre vins de diversos cellers de l’àmbit català, pertanyents a dues denominacions d’origen diferents:

  • Gòtim Blanc, del celler Castell del Remei (DO Costers del Segre)
  • Gòtim Negre, del celler Castell del Remei (DO Costers del Segre)
  • L’Equilibrista Blanc, del celler Ca N’Estruc (DO Catalunya)
  • Domenio Sumoi, de Cellers Domenys (DO Catalunya)

 

Col·laboració amb la iniciativa #RepteMetàstasi de l’IRB

Durant el tast s’ha fet referència a una iniciativa impulsada per l’IRB Barcelona, coneguda com a #RepteMetàstasi, que compta amb el suport de “Vi per Vida”. La finalitat de la campanya és implicar la societat per aconseguir una recaptació de 5 milions d’euros. Actualment la iniciativa està a punt d’arribar a l’equador del seu objectiu, ja que fins a dia d’avui s’han recaptat més de 2 milions d’euros.