Equip en proves

Equip.

John Doe

Software Engineer

Add team member description here. Remove the text if not necessary.

SOLE G. INSUA
La jefa
Sòcia directora de PCatS Comunicació des de la seva creació l'any 2005.
Team Member #2
Lead Developer
I am member details. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Team Member #3
Finance Manager
I am member details. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PCatS Comunicació és una agència de comunicació integral, fundada l’any 2005, i formada per un equip multidisciplinal (periodisme, disseny, comunicació i sumilleria) amb una àmplia experiència i coneixement del sector sector agroalimentari i gastronòmic.

A PCatS fugim de les accions “fetes en sèrie” i apostem per un tracte directe i proper amb els clients, que ens permeti un coneixement profund i una relació de confiança mútua, amb l’objectiu de dissenyar-los projectes a mida, a l’alçada de les seves expectatives i necessitats.

Especialitzats en el sector agroalimentari i gastronòmic. Coneixem el sector i els seus actors:

  • Sector productor i elaborador.
  • Denominacions d’Origen, Indicacions Geogràfiques Protegides i campanyes impulsades des de l’Administració.
  • Empreses agroalimentàries.
  • Fundacions i entitats formatives i/o divulgatives, com Fundación Dieta Mediterránea, Guia de Vins i Caves de Catalunya, Espai del Vi Català, FIVIN, Ecovidrio, etc.
  • Distribució, restauració i botiga especialitzada.

 

Sole G.Insua ( La jefa)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb formació superior en Comunicació corporativa i política (ICPS), Organització d’esdeveniments i protocol (UPF) i Màrketing (EAE BussinessSchool).

Sòcia-directora de PCatS Comunicació des de la seva creació l’any 2005. Entre els nostres clients al llarg d’aquests anys s’hi troba: Congrés del Món Rural, Fundació Dieta Mediterrània, Ecovidrio, diverses Denominació d’Origen de vi (Catalunya, Terra Alta, Alella, Pla de Bages, etc), INCAVI, DOP Les Garrigues, algunes cooperatives catalanes, CBP, Consorci de l’Alta Anoia, i un llarg etcètera. Combino aquesta responsabilitat amb la docència. He exercit de Tutora d’alumnes de Periodisme en el Projecte de Fi de Grau en la Facultat de Ciències de la Informació a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i preparo un curs a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb anterioritat a la constitució de PCatS Comunicació, vaig exercir de Cap de Premsa de la Unió de Pagesos de Catalunya, després de dos anys com a redactora en diferents espais dels Informatius de TV3. En els inicis de la meva carrera professional, vaig aprofundir en el món de la comunicació local (Revista Veïns, Ràdio Llefià, etc).

 

Conchi Roque (Press Woman)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment desenvolupo feines tan online com offline a PCatS Comunicació: des de notes de premsa fins a labors de community managment, gestió de publicitat, redacció de continguts per pàgines web, guions per produccions audiovisuals, branding i desenvolupament de producte…

La meva carrera professional ha estat molt lligada al món audiovisual. He treballat durant 13 anys a Barcelona Televisió, on vaig desenvolupar tot tipus de tasques: des de producció fins a redacció de continguts a diferents programes. L’últim projecte va ser el programa ‘Telemonegal’, al que vaig estar lligada durant els 10 anys que va estar en antena, i del qual en vaig ser sotsdirectora durant 5 anys (2008 – 2013).

Tinc àmplia formació en molts àmbits de la comunicació, des de la comunicació corporativa fins al màrqueting digital, passant per la fotografia, el protocol o l’organització d’esdeveniments.

He col·laborat amb diferents publicacions de premsa, com la revista El Mueble o Som Abacus, de la cooperativa homònima, i actualment escric a la revista de disseny Experimenta Magazine i al blog gastronòmic La Gulateca (20 Minutos).

 

Clara Dalmau (L’experta)

Sommelier professional certificat a l’Escola ESHOB de Barcelona, des del 2013 desenvolupo tasques a PCatS Comunicació de sommelier, suport de logística i gestió de comandes i esdeveniments. També m’encarrego de tasques online, com actualització de perfils de xarxes socials i pàgines web.

La meva trajectòria professional ve molt marcada per l’hostaleria, on he treballat en diferents restaurants com a sommelier i cap de sala, com ara al Restaurant Peixerot (2003- 2008) o al Grup Sagardi- Vinoteca Torres i Ibai, osteria contemporània- (2009-2012). Poc després em focalitzo en el món vitivinícola com a Guia de visites i departament de comunicació al Celler Albet i Noya (2013-2015).

Tècnica Superior en Hostaleria, tinc també formació en Màrqueting i Comunicació integral, específicament entorn al Digital Business aplicat al sector vitivinícola i Tècnica Publicitària.

 

 

Silvia Olmo (Producció i esdeveniments)

Llicenciada en Periodisme per la UVic i amb un Màster en Producció i Comunicació Cultural per la Facultat de Blanquerna.

Després d’uns anys dedicada a la comunicació corporativa m’uneixo a l’equip de PCatS. Un nou repte que em permet unir aficions: comunicació, cultura i gastronomia.

La meva experiència professional és més variada que el catàleg de Netflix, però especialment m’he mogut en mitjans locals i en el magnífic món de la gestió i producció d’esdeveniments. De fet, sóc prou inquieta i quan puc monto cosetes amb els amics (mostra de projectes culturals, jams literàries…) i altres idees que ja m’estan voltant el cap.

 

 

Cristina Izquierdo (Comunicacio i màrqueting)

Graduada en Periodisme per la Universitat de Vic. Amant de les noves tecnologies, la comunicació digital i la fotografia.

La meva experiència professional ha estat centrada principalment en dos àmbits. En primer lloc, en la redacció de revistes especialitzades del món de la salut, que em va permetre conèixer el funcionament d’una editorial des de dins i, en segon lloc, m’he dedicat a la comunicació corporativa desenvolupant tasques pròpies d’un gabinet de premsa en un Col·legi Professional.

A PCatS afronto un nou repte amb il·lusió i motivació. Havent tocat sectors diversos, es tracta d’una bona oportunitat per aportar als nostres clients una perspectiva fresca i diferent.

 

 

Cintya Viladrich (Disseny gràfic)

Tot i que la Cintya ja col·laborava amb nosaltres com a freelance, ara passa a formar part de la família del tot. Des de Buenos Aires, us presentem a la nostra dissenyadora gràfica.

Des del 2011, treballa per a agències de disseny i comunicació enfocant-se en diferents àrees: branding, packaging, material POP, via pública, xarxes socials, estratègia i disseny editorial. Ha treballat per marques com Red Bull, Revlon o Danone.

Actualment combina la seva feina a PCatS amb “molt entusiasme” amb un postgrau sobre il·lustració i nous mitjans digitals (BAU) i estudis de català. Per veure l’obra de la Cintya, aquest és el seu portfoli online: behance.net/vilaDG

Per cert, si us agraden les motxilles i bolsos, la nostra dissenyadora té la seva pròpia marca: “Love Raphaela”.

 

 

Toni Torres (L’home de la imatge)

L’Antoni és un dissenyador –format a l’Escola Massana de Barcelona- inquiet i dinàmic, amb un peu al món rural i un peu al món més urbà.

La seva experiència professional el configura com a un bon coneixedor de les tendències però també de les necessitats del món corporatiu: ha format part de l’equip de dissenyadors del Sónar de Barcelona i de heLab creativitat i comunicació, entre molts altres projectes.

Actualment, compagina els projectes de PCatS amb els de Bulldog Studio.

 

 

Neus Palou (suport en esdeveniments)

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramón Llull, actualment desenvolupo feines tant de community managment, redacció de continguts de pàgines web, i altres tasques de comunicació online a PCatS Comunicació.

La meva carrera professional està molt lligada al món audiovisual d’una forma molt heterogènia. He treballat com a ENG d’informatius a l’agència Atlas, a la Xarxa de Televisions Locals,  però també com a redactora en formats d’entreteniment a productores com El Terrat o La Fábrica de la Tele.

Fa uns anys vaig canviar la televisió per la comunicació online. Durant aquesta última època he treballat creant continguts web per a empreses privades i  principalment pel diari digital La Vanguardia. Actualment continuo escrivint a la secció Vida d’aquest diari sobre temes d’ecologia i vida saludable.

 

 

Jaume Pallé (Legal man) 

Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Posgrau en Organització del Treball i en Pràctica Jurídica.

Combina la seva activitat com a soci del despatx DMP Legal (dret administratiu, penal i civil. Urbanístic i dret de l’energia) amb la gerència i assessorament legal de PCatS. En definitiva, és el nostre gerent. I en d’altres paraules, en Jaume s’encarrega de tot allò que els profans en la matèria diem ‘papeleo’ i sortim espaordits només d’escoltar-ho.

Però no us equivoqueu, en aquesta ment plena de lletres, números, tècniques organitzatives, expressions llatines i protocols a seguir, s’amaga una ment creativa que mai ens deixa de sorprendre.

 

 

 

 

Jorge J. García Insua (Recursos humans)

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció de Recursos Humans i Consultoria de les organitzacions per Les Heures i Tècnic superior PRL. Amb àmplia experiència com a Consultor i director de RRHH, polivalent, intuïtiu, inquiet i ‘preguntón’, assessora a la Gerència des dels inicis Pcadors en tot allò relacionat amb l’equip i les noves incorporacions.