El Celler Masroig presenta novetats en el seu club de socis de cara als propers mesos

El Celler Masroig, amb l’objectiu d’impulsar el seu club de socis nascut el passat més de juliol, presenta ara nous beneficis coincidint amb la temporada de verema. Des del 14 de setembre hi ha disponibles dues activitats enoturístiques, “Viu la verema” i “Tast de raïm entre vinyes”, que permeten conèixer les peculiaritats del món vinícola a través del sentits. Els socis que hi vulguin participar tindran descomptes al reservar aquestes activitats.

“Viu la verema” es realitza de dilluns a dissabte i consisteix en visitar les finques on els viticultors mostren com es recull el raïm. Tot seguit, es visiten les instal·lacions i es fa un esmorzar de pagès que inclou productes locals, degustació de vins, most i oli. La segona activitat, “Tast de raïm entre vinyes”, s’organitza només els diumenges i consisteix en passejar entre vinyes, degustar diferents varietats de raïm i aclarir possibles dubtes tècnics. De nou, es visiten les instal·lacions i es realitza degustació de vins, most i oli.

Seguint amb les activitats que poden gaudir els socis, el Celler Masroig presenta descomptes exclusius en col·laboració amb altres entitats. En aquest sentit, durant els propers mesos els socis podran gaudir de diverses activitats, tant esportives com gastronòmiques o culturals. Entre altres, ara tenen a la seva disposició diverses curses amb tot tipus de descompte. La primera d’elles, la 13a Cursa de Muntanya, es va realitzar l’11 de setembre a Falset i els socis van poder gaudir d’un 50% de descompte en la inscripció per ser del Club. La propera cursa és la VI Marató del Priorat, el proper 6 d’octubre, i en la qual participen corredors de més de 15 països internacionals. Properament, es publicaran dues curses més: la Picossa Trail de Móra d’Ebre i la Cursa de Muntanya de Tivissa.

Entre les novetats, també es fa referència als esdeveniments que organitza el celler. Tot i que els detalls encara estan per definir, properament se celebrarà la 10a Festa del Vi Novell del Celler Masroig, en la qual els socis tindran beneficis exclusius, com disposar de manera gratuïta tant d’una ampolla de la nova anyada del vi novell com del lloguer de la copa per tastar el vi durant la festa.

 

 Sobre el Club Celler Masroig

El Club Celler Masroig va néixer el mes de juliol amb l’objectiu de donar a conèixer els productes del celler i fer difusió de la cultura vinícola. Des del seu llançament, el club ha anat guanyant seguidors i compta ja amb un bon nombre de socis aficionats al món del vi.

Aquelles persones que decideixin formalitzar la seva inscripció podran gaudir d’activitats culturals i enoturístiques amb un preu reduït, a més d’obtenir descomptes directes en tots els productes del Celler Masroig, disposar de la sala de tast per a ús personal o realitzar preguntes directes a l’enòleg del celler a través d’un breu formulari, entre altres descomptes.