Divulguem i promocionem els valors saludables de l’oli d’oliva verge extra D.O.P Les Garrigues

Des de PCatS Comunicació iniciem aquest nou any amb un nou projecte i compartint noves il·lusions de la mà de Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, la Denominació d’Origen alimentària més antiga a l’estat espanyol i que, com és habitual en aquesta època de l’any, presenta el seu oli d’oliva verge extra d’enguany.

 

En aquest marc, l’equip de PCatS Comunicació donem el tret de sortida a una campanya de promoció en ràdio per donar a conèixer aquest nou producte ple d’història i cultura així com les propietats que fan del seu oli un dels millors olis d’oliva arbequina verge extra del món, des de fa 40 anys.  L’objectiu no és només donar a conèixer la disponibilitat al mercat de l’oli nou de la DOP Les Garrigues, sinó també divulgar valors sobre l’oli d’oliva verge extra sovint desconeguts pel consumidor. Un exemple és que, malgrat altres informacions contràries, l’oli d’oliva verge extra és el més adequat per fregir pel seu alt contingut en antioxidants i el seu elevat contingut en àcid oleic.

 

La campanya arribarà als principals programes matinals de les emissores RAC 1, Cadena Dial i Catalunya Ràdio a partir del proper dilluns 22 de gener, des de les 7h fins les 16h de la tarda, per a tots els oients de la demarcació de Barcelona i Catalunya.