Creació de marca i llançament de producte

PCatS Comunicació

Comments (0) / 12:15

Llançar una marca és un procés complex que requereix una planificació adequada i un enfocament estratègic que serveixi de guia en tot el trajecte.

Al llarg dels nostres 12 anys de vida en Pcats Comunicació hem planificat, creat i elaborat aquest procés clau per al naixement de nous productes. Alguns d’aquests casos, dels quals estem particularment orgullosos, són el celler Les Vinyes del Convent, el vermut Dos Déus o del vaig veure més descarat de la Ribera d’Ebre, La Pocavergonya.
La nostra forma de treballar combina un enfocament estratègic, una anàlisi exhaustiva del mercat, i molta creativitat, que ens permet actuar com a interlocutor únic per a moltes empreses que busquen solucions integrals per llançar les seves marques.

El nostre paquet de serveis ofereix a qualsevol tipus d’empresa (des de start-ups fins a grans empreses) la possibilitat de llançar una marca sense haver d’ocupar-se de res. Ens ocupem de l’estratègia de marca, treballem amb el client per definir la marca des de tots els punts de vista. Creem la identitat Corporativa, la imatge visible de la marca (nomeni + logotip + món visual + claim) i ho fem de forma coherent amb l’estratègia de marca plantejada prèviament. Trasllem la identitat visual a peces concretes (etiquetes d’ampolla, targetes de visita, papereria, etc.). Elaborem el pla de màrqueting, campanya de publicitat i organitzem clau en mà els esdeveniments per al llançament del producte. A més, també ens ocupem de la creació de pàgina web i perfils de xarxes socials.

Futurs projectes en Pcats

Pcats comunicació estem treballant actualment en dos llançaments de producte, en concret sobre oli d’oliva prèmium. En els propers mesos us anirem avançant informació sobre aquests projectes tan engrescadors.