Congrés RestCat
Congrés RestCat
La DO Catalunya va organitzar l’1 de juliol de 2019 la seva primera jornada de debat i formació en diferents àmbits de la restauració adreçada a cuiners, sommeliers, cambrers, caps de sala, botigues especialitzades i futurs professionals.
Al llarg d’aquests anys, la DO Catalunya ha anat recollint dubtes i preguntes del sector, alguns directament relacionats amb el servei i d’altres que afecten sobretot a l’àmbit de la comunicació i les plataformes digitals.
Per això, durant la jornada es van realitzar conferències i taules rodones amb ponents de renom:
- Xavier Ayala, sommelier de Can Jubany.
- Josep Sucarrats, periodista i director de la revista “Cuina”.
- Núria Gironés, gerència i sommelier de Ca l’Isidre.
- Montse Velasco, sommelier de La Cuina del Guinardó.
- Pere Monje, director de Via Veneto.
- Albert Alonso, de Grup Olivé.
- Pau Arenós, periodista i crític gastronòmic de El Periódico.
- Esther Maderuelo, especialista en màrqueting digital i comunicació de negocis.
- Quim Casellas, xef de l’Hotel Restaurant Casamar.
- Àlex Peiró, sommelier de l’Hotel Restaurant Casamar.
- Federico Fritzsch, fundador de G-Stock i consultor d’Hostaleria.
- Bernat Vilarrubla, millor sommelier d’Euskadi 2019. Head Sommelier Azurmendi.
- Miquel Guarro, director de Pastisseria del grup Hoffman i membre del jurat del programa televisiu “Bake off” a Cuatro.
- Lluisma Barba, enòleg i expert vinícola professor de l’Escola Hoffman.
-
CLIENT
Denominació d’Origen Catalunya
-
ANY D’EXECUCIÓ
2019
Campanyes en Mitjans | Disseny Gràfic | Màrqueting Digital i Community Management | Oficina de Premsa | Organització d’Esdeveniments | Relacions Públiques i Institucionals
Fases del projecte.
-
NAMING
Conceptualització del congrés amb el nom de “RestCat”, fent referència a Restauradors de Catalunya.
-
DISSENY GRÀFIC
Creació del logotip i imatge del Congrés, a més de les diferents creativitats (invitació, tríptics, bànners, roll-ups, photocall, displays, acreditacions, etc.)
-
RECERCA DE L’ESPAI I ELS PONENTS
Creació del logotip i imatge del Congrés, a més de les diferents creativitats (invitació, tríptics, bànners, roll-ups, photocall, displays, acreditacions, etc.)
-
MÀRQUETING DIGITAL
Creació d’un nou apartat al web www.docat.cat amb informació sobre el congrés, a més d’habilitar un espai per adquirir les entrades.
-
CONVOCATÒRIA DE L’ACTE
Gestió de bases de dades de convidats. Enviament de la invitació per correu electrònic i correu postal.
-
PRODUCCIÓ I LOGÍSTICA DE L’ACTE
Gestió de proveïdors (material, copes, càtering, mitjans audiovisuals, servei, etc.), contacte amb els cellers participants al showroom, etc.
-
CAMPANYA DE PUBLICITAT EN MITJANS
Realització d’un pla de mitjans per incloure publicitat sobre el congrés durant les setmanes prèvies, durant i després.
-
PONÈNCIES
Elaboració del programa i distribució dels ponents per sales.
-
ESDEVENIMENT
Assistència durant l’acte (muntatge, control de porta, suport, resolució d’incidències, etc.)
-
OFICINA DE PREMSA
Redacció de les notes de premsa i clipping final.
KPI’s
- Assistència d’uns 200 professionals de diferents àrees: cuiners, sommeliers, cambrers, caps de sala, botigues especialitzades i cellers.
- El showroom va comptar amb 75 referències DO Catalunya de 14 cellers.
- Intangible: caràcter estratègic de l’acció. En els darrers 12 anys, la DO Catalunya ha treballat sempre per generar sinèrgies i millorar la comunicació entre el món de la restauració i del vi, entenent que molts reptes són comuns.
Enllaços d’interès.
- Web del Congrés
- Èxit de participació al primer Congrés RestCat organitzat per la DO Catalunya
- Showroom del Congrés
- Ponència Sala Rest: Combinacions dolces amb Miquel Guarro i Lluís Manel Barba
- Ponència Sala Rest: Com combinar explicació del Món del maridatge per Xavi Ayala
- Ponència Sala Rest: Maridatges del mar per Quim Casellas i Àlex Peiró
- Ponència Sala Cat: Com fer una carta de vins en un restaurant per Bernat Vilarrubla
- Ponència Sala Cat: Transformació digital en el canal Horeca amb Federico Fritzsch
- Ponència Sala Cat: Estratègies digitals per a la captació de clients per Esther Maderuelo
Altres projectes amb la DO Catalunya.

Congrés RestCat
Campanyes de publicitat en mitjans, Disseny gràfic, DO Catalunya, Màrqueting digital i community management, Oficina de premsa, Organització d’esdeveniments, Projecte, Projectes DO Catalunya, Relacions públiques i institucionals

Un univers en cada ampolla: Espot DO Catalunya
Disseny gràfic, Màrqueting digital i community management, Oficina de premsa, Organització d’esdeveniments, Projecte, Projectes DO Catalunya

6a Edició del Concurs BlocDOCat
Branded content, Campanyes de publicitat en mitjans, Disseny gràfic, DO Catalunya, Màrqueting digital i community management, Oficina de premsa, Organització d’esdeveniments, Projecte, Projectes DO Catalunya