Branding i Packaging

Branding i Packaging.

Branding i packaging, o disseny de la marca i envasos, són dos conceptes que van relacionats. El branding fa referència a tots els elements que construeixen una marca: el nom, el logotip, la imatge, els valors… En definitiva, la construcció de la teva marca i la seva identitat i, per tant, com el teu client potencial et coneixerà. Per exemple, saps que més del 80% dels consumidors trien un vi per l’etiqueta?*

Des de PCatS Comunicació t’ajudem a diferenciar-te d’altres marques, a trobar el teu avantatge competitiu, dissenyant un packaging fidel als teus valors (i virtuts) de marca. Analitzem el mercat per saber quins són els insights del consumidor, quina és la demanda, però també per saber què ofereix la competència. Amb tot aquest cupatge, realitzem un briefing i participem de la presa de decisions per aconseguir que el teu producte tingui una bona introducció al mercat.

*Segons una enquesta feta per wine.net, més del 80% dels enquestats va reconèixer que la seva elecció a l’hora de triar un vi es pot veure condicionada per l’etiqueta, situant-se molt per sobre d’altres valors.

Projectes de Branding i Packaging.