Arriben les primeres estrenes Pack Màgic del 2017

Aquest divendres 20 de gener nou cinemes d’arreu de Catalunya estrenen la pel·lícula infantil “El regal de la Molly Monstre”. Un film de dibuixos animats de Ted Sieger que tracta el moment de passar a ser germà o germana gran, des del punt de vista de les emocions amb què ho viu un nen petit.

El divendres 3 de febrer arriba la segona estrena de Pack Màgic. “Ocells de pas” és una pel·lícula realista sobre el valor de l’amistat, la identitat pròpia i la llibertat per a joves. Aquest film s’estrena a a tot l’Estat. Cal afegir que ha estat una pel·lícula multipremiada i, entre els darrers guardons destaquen el Premi Giraldillo Junior 2016, del Festival de Cine Europeo de Sevilla i el Gran Premi obtingut a l’European Children’s Film Association

Ambdues estrenes es faran en català però s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives. En dies posteriors s’estrenaran doblades al castellà.

Pack Màgic és una distribuïdora de cinema infantil creada per Drac Màgic el 2014. La distribuidora Drac Màgic com sabeu està enfocada en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió en valors socials i culturals.

PCatS Comunicació
no podíem faltar amb el nostre granet de sorra per tal de fer-ne difusió als mitjans de comunicació per donar a conèixer les pel·lícules arreu i que esdevinguin un èxit d’espectadors.