El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018. Més de 250 prescriptors de primer ordre podran tastar els els vins trepitjant la terra on els cultivem. Es tracta d’un certamen que aplega a alguns dels professionals internacionals més destacats que tasten més de 900 referències mentre descobreixen tota la oferta enoturística de la zona, una gran oportunitat per a la garnatxa catalana en general i per a la de la Terra Alta en particular. Una oportunitat que no quedarà limitada als professionals del sector, ja que també hi haurà activitats dirigides a públic general i winelovers.

La cita serà de l’11 al 15 d’abril, però abans, des del comitè organitzador d’aquest important esdeveniment per a la comarca, per a les Terres de l’Ebre i per a Catalunya, es programaran tota una sèrie d’esdeveniments i activitats perquè arreu del país es tingui l’oportunitat de conèixer la garnatxa de la Terra Alta.

Pcats Comunicació és l’agència designada per organitzar, clau en mà, tant el concurs, com tots els actes que s’aniran desenvolupant al llarg de l’any. Un any ple de feina que ens omple d’orgull, de felicitat i de sabor a garnatxa.

FanDOTerraAlta agafeu-vos fort que arriba #GrenacheTerraAlta2018!!!