Qui som?

PCatS Comunicació és una agència de comunicació integral, fundada l’any 2005, i formada per un equip multidisciplinal (periodisme, disseny, comunicació i sumilleria) amb àmplia experiència i coneixement del sector sector agroalimentari i gastronòmic.

A PCatS fugim de les accions “fetes en sèrie” i apostem per un tracte directe i proper amb els clients, que ens permeti un coneixement profund i una relació de confiança mútua, amb l’objectiu de dissenyar-los projectes a mida, a l’alçada de les seves expectatives i necessitats.

Especialitzats en el sector agroalimentari i gastronòmic. Coneixem el sector i els seus actors:

  • Sector productor i elaborador
  • Treballant en la promoció de Denominacions d’Origen, Indicacions Geogràfiques Protegides i en campanyes impulsades des de l’Administració.
  • Per a empreses agroalimentàries (llançament de producte, branding, packaging, campanyes de posicionament entre prescriptors, etc)
  • Fundacions i entitats formatives i/o divulgatives
  • Com ara la Fundación Dieta Mediterránea, Guia de Vins i Caves de Catalunya, Espai del Vi Català, FIVIN, Ecovidrio, etc.
  • Distribució, restauració i botiga especialitzada

 

Sole G.Insua ( La jefa)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb formació superior en Comunicació corporativa i política (ICPS), Organització d’esdeveniments i protocol (UPF) i Màrketing (EAE BussinessSchool).

Sòcia-directora de PCatS Comunicaciódes de la seva creació l’any 2005. Entre els nostres clients al llarg d’aquests 11 anys s’hi troba:Congrés del Món Rural, Fundació Dieta Mediterrània, Ecovidrio, diverses Denominació d’Origen de vi (Catalunya, Terra Alta, Alella, Pla de Bages, etc), INCAVI, DOP Les Garrigues, algunes cooperatives catalanes, CBP, Consorci de l’Alta Anoia, i un llarg etcètera. Combino aquesta responsabilitat amb la docència. He exercit de Tutora d’alumnes de Periodisme en el Projecte de Fi de Grau en la Facultat de Ciències de la Informació a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i actualment preparo un nou curs a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb anterioritat a la constitució de PCatS Comunicació, vaig exercir de Cap de Premsa de la Unió de Pagesos de Catalunya, després de dos anys com a redactora en diferents espais dels Informatius de TV3. En els inicis de la meva carrera professional, vaig aprofundir en el món de la comunicació local (Revista Veïns, Ràdio Llefià, etc).

 

Conchi Roque (Press Woman)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment desenvolupo feines tan online com offline a PCatS Comunicació: des de notes de premsa fins a labors de community managment, gestió de publicitat, redacció de continguts per pàgines web, guions per produccions audiovisuals, branding i desenvolupament de producte…

La meva carrera professional ha estat molt lligada al món audiovisual. He treballat durant 13 anys a Barcelona Televisió, on vaig desenvolupar tot tipus de tasques: des de producció fins a redacció de continguts a diferents programes. L’últim projecte va ser el programa ‘Telemonegal’, al que vaig estar lligada durant els 10 anys que va estar en antena, i del qual en vaig ser sotsdirectora durant 5 anys (2008 – 2013).

Tinc àmplia formació en molts àmbits de la comunicació, des de la comunicació corporativa fins al màrqueting digital, passant per la fotografia, el protocol o l’organització d’esdeveniments.

He col·laborat amb diferents publicacions de premsa, com la revista El Mueble o Som Abacus, de la cooperativa homònima, i actualment escric a la revista de disseny Experimenta Magazine i al blog gastronòmic La Gulateca (20 Minutos).

 

Clara Dalmau (L’experta)

Sommelier professional certificat a l’Escola ESHOB de Barcelona, des del 2013 desenvolupo tasques a PCatS Comunicació de sommelier, suport de logística i gestió de comandes i esdeveniments. També m’encarrego de tasques online, com actualització de perfils de xarxes socials i pàgines web.

La meva trajectòria professional ve molt marcada per l’hostaleria a on he treballat en diferents restaurants com a sommelier i cap de sala, com ara al Restaurant Peixerot (2003- 2008) o al Grup Sagardi- Vinoteca Torres i Ibai, osteria contemporània- (2009-2012). Poc després em focalitzo en el món vitivinícola com a Guia de visites i departament de comunicació al Celler Albet i Noya (2013-2015).

Tècnica Superior en Hostaleria, tinc també formació en Marketing i Comunicació integral, específicament entorn al Digital Business aplicat al sector vitivinícola i Tècnica Publicitària.

 

Silvia Olmo (Producció i esdeveniments)

Llicenciada en Periodisme per la UVic i amb un Master en Producció i Comunicació Cultural per la Facultat de Blanquerna.

Desprès d’uns anys dedicada a la comunicació corporativa m’uneixo a l’equip de PCatS. Un nou repte que em permet unir aficions: comunicació, cultura i gastronomia.

La meva experiència professional és més variada que el catàleg de Netflix, però especialment m’he mogut en mitjans locals i en el magnífic món de la gestió i producció d’esdeveniments. De fet, sóc prou inquieta i quan puc monto cosetes amb els amics (mostra de projectes culturals, jams literàries…) i altres idees que ja m’estan voltant el cap.

 

 

Laura Díaz (La repescada)

Llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual, especialitzada en Comunicació Estratègica d’Empreses i Institucions i en Esdeveniments.

L’equip de Pcats ha format part de la meva trajectòria professional des del principi. Primerament, vaig fer pràctiques amb ells i després vaig col·laborar en alguns dels seus projectes relacionats amb el sector vitivinícola.

Amb bagatge en mitjans de comunicació locals i en la gestió i execució d’esdeveniments, em reincorporo a l’equip després de tornar d’una experiència internacional durant un any i mig a Canadà.

Amant de tot lo visual i del món de la gastronomia en general, polivalent i disposada a aprendre i millorar.

 

Toni Torres (L’home de la imatge)

L’Antoni és un dissenyador –format a l’Escola Massana de Barcelona- inquiet i dinàmic, amb un peu al món rural i un peu al món més urbà.

La seva experiència professional el configuren com a un bon coneixedor de les tendències i però també de les necessitats del món corporatiu: ha format part de l’equip de dissenyadors del Sónar de Barcelona i de heLab creativitat i comunicació, entre molts altres projectes.

Actualment, compagina els projectes de PCatS amb els de Bulldog Studio.

 

 

Neus Palou (suport en esdeveniments)

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramón Llull, actualment desenvolupo feines tant de community managment, redacció de continguts de pàgines web, i altres tasques de comunicació online a PcatS Comunicació.

La meva carrera professional està molt lligada al món audiovisual d’una forma molt heterogènia. He treballat com a ENG d’informatius a l’agència Atlas, a la Xarxa de Televisions Locals,  però també com a redactora en formats d’entreteniment a productores com El Terrat o La Fábrica de la Tele.

Des de fa uns 5 anys vaig canviar la televisió per la comunicació online. Durant aquesta última època he treballat creant continguts web per a empreses privades i  principalment pel diari digital La Vanguardia. Actualment continuo escrivint a la secció Vida d’aquest diari sobre temes d’ecologia i vida saludable.

 

Jaume Pallé (Legal man)

Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Posgrau en Organització del Treball i en Pràctica Jurídica.

Combina la seva activitat com a soci del despatx DMP Legal (dret administratiu, penal i civil. Urbanístic i dret de l’energia) amb la gerència i assessorament legal de PCatS. En definitiva, és el nostre gerent. I en d’altres paraules, en Jaume s’encarrega de tot allò que els profans en la matèria diem ‘papeleo’ i sortim espaordits només d’escoltar-ho.

Però no us equivoqueu, en aquesta ment plena de lletres, números, tècniques organitzatives, expressions llatines i protocols a seguir, s’amaga una ment creativa que mai ens deixa de sorprendre.

 

 

Jorge J. García Insua (Recursos humans)

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, Máster en Direcció de Recursos Humans i Consultoria de les organitzacions per Les Heures i Tècnic superior PRL. Amb àmplia experiència com a Consultor i director de RRHH, polivalent, intuïtiu, inquiet i ‘preguntón’, assessora a la Gerència des dels inicis Pcadors en tot allò relacionat amb l’equip i les noves incorporacions.