Qui som?

PCatS Comunicació és una agència de comunicació integral, fundada l’any 2005, i formada per un equip multidisciplinal (periodisme, disseny, comunicació i sumilleria) amb àmplia experiència i coneixement del sector sector agroalimentari i gastronòmic.

A PCatS fugim de les accions “fetes en sèrie” i apostem per un tracte directe i proper amb els clients, que ens permeti un coneixement profund i una relació de confiança mútua, amb l’objectiu de dissenyar-los projectes a mida, a l’alçada de les seves expectatives i necessitats.

Especialitzats en el sector agroalimentari i gastronòmic. Coneixem el sector i els seus actors:

  • Sector productor i elaborador
  • Treballant en la promoció de Denominacions d’Origen, Indicacions Geogràfiques Protegides i en campanyes impulsades des de l’Administració.
  • Per a empreses agroalimentàries (llançament de producte, branding, packaging, campanyes de posicionament entre prescriptors, etc)
  • Fundacions i entitats formatives i/o divulgatives
  • Com ara la Fundación Dieta Mediterránea, Guia de Vins i Caves de Catalunya, Espai del Vi Català, FIVIN, Ecovidrio, etc.
  • Distribució, restauració i botiga especialitzada

 

Sole G.Insua ( La jefa)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb formació superior en Comunicació corporativa i política (ICPS), Organització d’esdeveniments i protocol (UPF) i Màrketing (EAE BussinessSchool).

Sòcia-directora de PCatS Comunicaciódes de la seva creació l’any 2005. Entre els nostres clients al llarg d’aquests 11 anys s’hi troba:Congrés del Món Rural, Fundació Dieta Mediterrània, Ecovidrio, diverses Denominació d’Origen de vi (Catalunya, Terra Alta, Alella, Pla de Bages, etc), INCAVI, DOP Les Garrigues, algunes cooperatives catalanes, CBP, Consorci de l’Alta Anoia, i un llarg etcètera. Combino aquesta responsabilitat amb la docència. He exercit de Tutora d’alumnes de Periodisme en el Projecte de Fi de Grau en la Facultat de Ciències de la Informació a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i actualment preparo un nou curs a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb anterioritat a la constitució de PCatS Comunicació, vaig exercir de Cap de Premsa de la Unió de Pagesos de Catalunya, després de dos anys com a redactora en diferents espais dels Informatius de TV3. En els inicis de la meva carrera professional, vaig aprofundir en el món de la comunicació local (Revista Veïns, Ràdio Llefià, etc).

 

 

Conchi Roque (Press Woman)

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment desenvolupo feines tan online com offline a PCatS Comunicació: des de notes de premsa fins a labors de community managment, gestió de publicitat, redacció de continguts per pàgines web, guions per produccions audiovisuals…

La meva carrera professional estat molt lligada al món audiovisual. He treballat durant 13 anys a Barcelona Televisió, a on he desenvolupat tot tipus de tasques: des de producció fins a redacció de continguts a diferents programes. L’últim projecte va ser el programa Telemonegal, al que vaig estar lligada durant els 10 anys que va estar en antena, i del qual en vaig ser sotsdirectora durant 5 anys (2008 – 2013).

Tinc àmplia formació en molts aspectes de la comunicació, des de la comunicació corporativa fins al marketing digital, passant per la fotografia, el protocol o l’organització d’esdeveniments.

He col·laborat amb diferents publicacions de premsa, i actualment escric a la revista de disseny Experimenta Magazine, a La Gulateca (20 Minutos) i a la revista El Mueble.

 

 

Clara Dalmau (L’experta)

Sommelier professional certificat a l’Escola ESHOB de Barcelona, des del 2013 desenvolupo tasques a PCatS Comunicació de sommelier, suport de logística i gestió de comandes i esdeveniments. També m’encarrego de tasques online, com actualització de perfils de xarxes socials i pàgines web.

La meva trajectòria professional ve molt marcada per l’hostaleria a on he treballat en diferents restaurants com a sommelier i cap de sala, com ara al Restaurant Peixerot (2003- 2008) o al Grup Sagardi- Vinoteca Torres i Ibai, osteria contemporània- (2009-2012). Poc després em focalitzo en el món vitivinícola com a Guia de visites i departament de comunicació al Celler Albet i Noya (2013-2015).

Tècnica Superior en Hostaleria, tinc també formació en Marketing i Comunicació integral, específicament entorn al Digital Business aplicat al sector vitivinícola i Tècnica Publicitària.

 

 

Neus Palou (La nova)

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramón Llull, actualment desenvolupo feines tant de community managment, redacció de continguts de pàgines web, i altres tasques de comunicació online a PcatS Comunicació.

La meva carrera professional està molt lligada al món audiovisual d’una forma molt heterogènia. He treballat com a ENG d’informatius a l’agència Atlas, a la Xarxa de Televisions Locals,  però també com a redactora en formats d’entreteniment a productores com El Terrat o La Fábrica de la Tele.

Des de fa uns 5 anys vaig canviar la televisió per la comunicació online. Durant aquesta última època he treballat creant continguts web per a empreses privades i  principalment pel diari digital La Vanguardia. Actualment continuo escrivint a la secció Vida d’aquest diari sobre temes d’ecologia i vida saludable.

 

 

Alba Mondéjar (Càmera girl)

Llicenciada en Comunicació Àudiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Amb Pos-grau de Guió en l’ESCAC i Màster en Producció en el IDEC-Pompeu Fabra.

Tinc àmplia experiència i formació en producció (àudiovisiual, esdeveniments, etc), així com en comunicació, creació de continguts on i off line i xarxes socials.

He desenvolupat la meva carrera professional a Teatre Tantarantana, Teatre Victòria, Cosmopolis Distribution/InsomniaWorld Sales  (Montpelier), Mallerich Films (producció de documentals i relacions públiques), Drac Màgic (desenvolupant els seus continguts on line i la gestionant les seves xarxes socials) i a PCatS Comunicació (producció, continguts audiovisuals i xarxes socials).

Co-productora i co-directora del documental Cinema Kaedi, que va rebre el suport de l’AgènciaEspanyola de cooperación Internacional per al Desenvolupament i de l’AmbaixadaEspanyola a Nuakchot.

 

 

Toni Torres (L’home de la imatge)

L’Antoni és un dissenyador –format a l’Escola Massana de Barcelona- inquiet i dinàmic, amb un peu al món rural i un peu al món més urbà.

La seva experiència professional el configuren com a un bon coneixedor de les tendències i però també de les necessitats del món corporatiu: ha format part de l’equip de dissenyadors del Sónar de Barcelona i de heLab creativitat i comunicació, entre molts altres projectes.

Actualment, compagina els projectes de PCatS amb els de Bulldog Studio.